GUESTHOUSE LÆSØ

PRAKTISK INFO

Herunder finder du praktisk information om dit ophold på GuestHouse Læsø.

Overnatning Læsø - GuestHouse Læsø

Brugervenlig

nøglefri adgang

Vores låsesystem er nøglefrit – Det vil sige, at I får en kode til jeres værelse, når I booket og betalt. I behøver derfor ikke tjekke ind ved receptionen når I ankommer.  

  • Book jeres ønskede ophold på hjemmeside
  • I modtager herefter et betalingslink på sms
  • Når betalingen er registreret modtager I en bekræftelse
  • Få dage før ankomst modtager I en sms med informationer om værelsesnummer og nøglekode

Kontakt

På GuestHouse Læsø er der ikke langt fra tanke til handling og vi vil gøre vores for, at I får det bedste ophold her og på Læsø.

Vi har ikke faste receptionstider men skulle I have spørgsmål under opholdet er I altid velkomne til at ringe eller skrive på tlf.:

8188 8707 eller info@guesthouse.dk

find vej

Vi ligger på Lærkevej 6 i Vesterø Havn. Det tager omkring 10 min til fods at gå hertil fra færgen. Hvis du tager bussen skal du stå af ved første stop og gå tilbage mod havnen.

Morgenmad

I sæsonen fra maj til september kan I tilkøbe GuestHouse Læsøs lækre morgenmadsbuffet der serveres i Spisestuen. Buffeten består af friskbagt brød og kage, skyr med granola, oste fra Arla Unika, dagens æg, lækre pølser, marmelader, Læsø Honning,  frisk frugt og grønt. Til morgenmaden serveres te, kaffe og juice.

Til familiens yngste er der et udvalg af morgenmadsprodukter, frugt-youghurt, pålægschokolade og nutella.

Nyd morgenmaden i spisestuen, på værelset eller udendørs i vores skønne havemøbler.

I lavsæsonen er der mulighed for at tilkøbe morgenmad som stilles klar i køleskabet i fælleskøkkenet – I skal selv varme brød og brygge te eller kaffe. Udvalget varieres og består altid af brød, kage, æg, 2 slags ost og pølse, skyr med topping, marmelade, Læsø Honning, frugt og juice.

Adgang til strand

GuestHouse Læsø ligger 300m. fra en af Læsøs bedste badestrande. Følg duften af saltvand og hybenroser eller spørg om vej.

GuestHouse Læsø - Overdækket terrasse
GuestHouse Læsø - Smukt værelse udlejes på Læsø

Parkering

Gratis parkering lige ved GuestHouse.

Rygning

Alle værelser på GuestHouse Læsø er røgfri. Det er tilladt at ryge udendørs ved de opstillede askebægre. Bemærk at det ikke er tilladt at ryge under halvtaget.

Husdyr

Beklager – Det er ikke tilladt at tage kæledyr med.

Trust Bar

I fælleskøkkenet har vi et stort køleskab med et lækkert udvalg af øl, vin, vand og snacks.

Når I går til køjs

Af hensyn til andre overnattende gæster og vores gode naboer håber vi at I vil dæmpe evt. musik kl. 22.00.

Annulleringsbetingelser

Ved annullering af ophold inden 36 timer før ankomst refunderes det fulde beløb. Ved annullering mellem 36 timer og 24 timer inden ankomst refunderes halvdelen af beløbet.

Opholdet kan om bookes eller afbestilles via vores mail info@guesthouse.dk

Ved senere annullering eller manglende fremmøde opkræves det fulde beløb. Ved Tjek-ud før tid refunderes bookingen ikke.

GuestHouse Læsø - Lækker overnatning på Læsø
GuestHouse Læsø - Havneboliger på Læsø
GuestHouse Læsø - Ferie hus udlejning
GuestHouse Læsø - Strandferie på Læsø

GUESTHOUSE LÆSØ er også perfekt til

MØDER OG KONFERENCER

GuestHouse Læsø - Firmatur på Læsø

Tag på virksomhedstur og indloger jer hos os. Vi sørger for forplejning av-udstyr og er behjælpelige med aktiviteter og teambuilding ved mange af øens aktivitets- og oplevelsesudbydere. Tag fx med TCR på vandring, Med Rie på tangsafari eller lej en ATV hos Ålen. Der er rig mulighed for at opleve den skønne natur på egen hånd – Hele året rundt.

Authentic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit the Vestibulum sit aet purus eu lectus tristique aliquam best Donec maximus lacus nec.

Special

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit the Vestibulum sit aet purus eu lectus tristique aliquam best Donec maximus lacus nec.

Intimate

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit the Vestibulum sit aet purus eu lectus tristique aliquam best Donec maximus lacus nec.

Customers

Love Us